Acasă educație Roger Federer aduce un frumos omagiu soţiei şi familiei sale

Roger Federer aduce un frumos omagiu soţiei şi familiei sale

520
0
DISTRIBUIȚI

Succesul în carieră merge mână în mână cu cel în plan familial: Roger Federer aduce un frumos omagiu soţiei şi familiei sale.

Cel mai bun jucător de tenis al lumii, elveţianul Roger Federer, în vârstă de 36 de ani, a devenit de curând şi cel mai titrat jucător de la Wimbledon (8 trofee, din care cel mai recent la competiţia din anul acesta).

Federer, care va împlini 36 de ani pe 8 august. A declarat într-o conferinţă de presă:

Sincer să fiu, mă minunez şi eu de cât de bine mi-a mers în acest an, de cât de bine mă simt. Ştiam că sunt capabil să fac lucruri mari din nou, dar nu mă aşteptam să ajung chiar la acest nivel. Dacă v-aş fi spus că o să câştig două Grand Slamuri anul acesta, probabil că şi aţi fi râs.

Elveţianul poreclit „Expresul de Basel” pentru precizia de pe teren, a mai declarat că nu are de gând să se retragă şi i-a adus cu această ocazie un frumos omagiu soţiei:

Am vorbit cu soţia şi ea şi-a dat acceptul să merg mai departe. E cel mai mare fan al meu şi un adevărat prieten.

Presa internaţională scrie că soţia tenismanului, Mirka, împreună cu cele două fiice gemene şi  cei doi fii ai lor – tot gemeni! –, alături de părinţii lui Roger Federer formează cea mai puternică echipă de sprijin din tenisul mondial.

Federer îşi ia familia pretutindeni când este în turneu şi a declarat că ar fi nefericit fără ei:

E bine pentru starea mentală. Când mă întorc de la un meci pe care l-am pierdut, îi găsesc acasă, iar lor nu le pasă dacă am pierdut sau am câştigat. Asta e minunat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here