Acasă familie Constituția unei familii adevărate, respectiv: tată, mamă și copii

Constituția unei familii adevărate, respectiv: tată, mamă și copii

338
0
DISTRIBUIȚI

Mă numesc Simon – Szatmári Katalin, medic rezident în pediatrie, în prezent, sunt în concediu de maternitate cu primul meu copil. Am crescut într-o familie religioasă și din acest motiv nu am avut niciodată îndoieli în privința constituției unei familii adevărate, respectiv: tată, mamă și copii.

În adolescență, atunci când a început să mă preocupe dragostea, nu-mi amintesc să fi auzit prea multe despre relații de iubire dintre băiat-băiat sau fată-fată. De atunci, s-au schimbat multe în jurul meu; auzim despre demonstrații, parade în care homosexualii își cer drepturile.

Părerea mea este că, oricâte și orice fel de drepturi ar primi aceștia, ar rămâne totuși nemulțumiți în adâncul sufletului, deorece nu ar primi acel dar de la Dumnezeu pe care-l primește perechea creată de El insuși, bărbatul și femeia, și anume: harul dăruirii de viață. A da viață mai departe înseamnă împlinirea adevărată a relației de iubire iar această împlinire este exclusă încă de la începutul unei relații homosexuale.

Desigur sunt multe păreri, unii zic că există multe perechi heterosexuale fără copii, dar acește cupluri pornesc împreună în viață cu speranță, dorință dar mai ales posibilitatea de a avea copii, ceea ce este imposibil în cazul homosexualilor.

Totodată, cred că este esențial din punct de vedere al dezvoltării psihologice a copilului, ca acesta să aibă ca părinți o mamă și un tată. Este foarte important atât pentru fete cât și pentru băieți să aibă modele de femeie și de bărbat, conștientizând că, de fapt, părinții sunt primele adevărate modele în viață.

Avem așadar responsabilitatea de a fi modele adevărate, creștine pentru copiii noștri, de a le oferi un cadru familial în care să se simtă bine și să învețe că familia nu e o povară, căsătoria e un dar care are la bază uniunea dintre un bărbat și o femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here